Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táplálkozás, mint segítség - daganat képes leírás - Daganat.tlap.hu
részletek »

Táplálkozás, mint segítség - daganat - Daganat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: daganat.tlap.hu » Táplálkozás, mint segítség - daganat
Keresés
Találatok száma - 8 db
4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

Barackmag táplálékkiegészítők

Barackmag táplálékkiegészítők

A benne lévő antioxidánsok a káros szabadgyökök és a rákos sejtek ellen fejtik ki jótékony hatásukat. Barackmag kúraszerű fogyasztásával nemcsak megőrizheti egészségét, de a már kialakult daganatos betegségek ellen is felveheti a harcot! Rendkívül pozitív hatása, hogy a kemoterápiával együtt járó kellemetlen tüneteket képes enyhíteni, ezenkívül a tumorok további növekedésének is gátat szabhat. Táplálékkiegészítőként alkalmazva lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a ráncokat és újra feszessé varázsolja a bőrt. A barackmag magas vitamintartalmának és hatóanyagainak köszönhetően kedvező élettani hatásokkal rendelkezik.

Biobran tabletta

Biobran tabletta

A BioBran segíthet, amikor egy nehezebb élethelyzet, egy betegség, egy kórházi beavatkozás vagy egy terápia során szervezete ellenálló- és regenerálódó képessége jelentősen legyengül. Azáltal, hogy hatóanyagai segítik a sérült sejteket elpusztító egészséges sejtek aktivitását, hozzájárulnak a sejtvédelemhez, és a sejteket károsító folyamatok kivédéséhez. Ha stresszes életet él, káros szokásai vannak, sokat betegeskedik, immunrendszere gyakran legyengül, akkor szervezetének erős támogatásra van szüksége. A BioBran 250 segíthet a szervezet természetes védekezőképességének megerősítésében. Hatóanyagai támogatják az egészséges sejtek aktivitását, és hozzájárulnak a sejtvédelemhez, és a sejteket károsító folyamatok kivédéséhez.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Gyógygombákkal a daganat ellen

Gyógygombákkal a daganat ellen

Az egészség megőrzésében és a különböző betegségekből történő gyógyulásban jelentős támogatást kínál a gyógygomba. A korunkbeli orvostudomány készségesen használja a több ezer éves népi gyógyítást. A gyógyító gombák hatóanyagairól számos kutatás nyilatkozik pozitívan. Az új bizonyítékok miatt egyre népszerűbb a gyógy gomba fogyasztása. Az Aurum Esca a gyógygombák fogyasztásának népszerűsítésére jött létre. Rengeteg ismeretterjesztő cikk, doktori tudósítás és vásárló ajánlása mellett a webáruházban gyógygomba is vásárolható.

Gyógytápszer daganatos megbetegedések megszüntetésére

Gyógytápszer daganatos megbetegedések megszüntetésére

Cégünk - az Immunal Kft. - a Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus tudományos felfedezésén alapuló Tumoros megbetegedések megelőzésére és kezelésére használható gyógyászati kompozíciók és eljárás azok előállítására néven bejegyzett nemzetközi szabadalom tulajdonosa. A szabadalomra termékfejlesztés épült, melynek köszönhetően a Culevit tabletta - mely speciális, gyógyászati célra szánt tápszer daganatos betegek részére - 1997 óta a betegek rendelkezésére áll. A készítmény minőségét több ezer, a tápszert rendszeres fogyasztó daganatos beteg és gyógyult beteg ismeri.

Matuzsálem flavonoid komplex

Matuzsálem flavonoid komplex

A Matuzsálem tabletta olyan étrendkiegészítő, melyben egyedülállóan nagy arányban találhatók antioxidáns vegyületek. Az antioxidánsok bizonyítottan nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez és az antioxidánsok az immunrendszert is erősítik. A Matuzsalem tablettában lévő antioxdiánsok gyulladáscsökkentők, enyhítik a gyógyszerek mellékhatásait, helyreállítják a vérnyomást. A Matuzsalem tabletta pótolhatatlan étrendkiegészítő.

Nyers virágpor

Nyers virágpor

Természetes étrendkiegészítőként nap mint nap élvezhetjük azokat az előnyöket, melyeket az egészség megőrzéséhez vagy a mielőbbi gyógyuláshoz nyújt a nyers virágpor. A rendszeres virágpor evés felvértezi a szervezetet a betegségekkel szemben. Biztosítja számára a szükséges tápanyagokat, antioxidáns hatásával sejtszinten véd a fertőzések és a rák ellen. A virágpor hatása a méhrákkal szemben nagyon ígéretes. A kemoterápia kellemetlen kísérőtüneteit és az allergiás panaszokat is enyhíti. Már kétéves kortól kezdve biztonsággal fogyasztható és ajánlott is minden életkorban. A nyers virágpor fogyasztás akár az élettartamot is meghosszabbíthatja.

Rákmegelőző vitaminok?

Rákmegelőző vitaminok?

Nem lennénk ugyanilyen egészségesek akkor, ha alacsony tápértékű étrenden élnénk, de mellette vitaminokat szednénk? A fejlett országok nagy részében a betegségekért és az idő előtti elhalálozásért nem csupán a zsírok, üres kalóriák és állati eredetű élelmiszerek (pl. zsír, sajt, vaj, baromfi és egyéb húsfélék) túlzott fogyasztása a felelős. Azt is közrejátszik ebben, ami hiányzik: vagyis, ha nem fogyasztunk elegendő növényi eredetű élelmiszert. Miért olyan fontosak a növényi eredetű élelmiszerek az emberi egészség megóvásában és fenntartásában?...A bizonyítékok arra utalnak, hogy a betegségek elleni védelmet több ilyen fitotápanyag együttes hatása alakítja ki, és egy-egy fitotápanyag izolált állapotban sokkal kevésbé hasznos az ember számára, mintha elfogyasztaná a teljes élelmiszert, amelyben az megtalálható...A fitotápanyagok valójában vegyületek óriási csoportját jelentik: még nem sikerült mindet azonosítani és osztályozni, de számuk akár a 80 000-t is elérheti....Nagyobb alcsoportjaik a karotinoidok, a fitoszterolok, a szaponinok, a glükozinolátok és a polifenolok. Ezek az anyagok a tapasztalatok szerint rendkívül érdekes rákmegelőző, anti-mikrobiális, antioxidáns, trombózisgátló és gyulladásgátló hatást fejtenek ki. A keményítőt nem tartalmazó zöldségek természetes formában több mikrotápanyagot tartalmaznak kalóriánként, mint bármilyen más...

Tuti menü